
Rosmariini-karpalobroileria, grillattua kantarellia ja viikunaa sekä karpalo-chutneyta
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-Karpalo 390 g
1 rkl oliiviöljyä
200 g tuoreita kantarelleja
1 rkl rosmariinin lehtiä
1 valkosipuli hienonnettuna
1/2 tl suolaa
4 viikunaa puolikkaina
Karpalo-chutney:
1 punasipuli hienonnettuna
200 g (pakaste-)karpaloita
1 appelsiinin kuori ja mehu
3 rkl valkoviinietikkaa
2 dl ruokosokeria
1 tl suolaa
2 tähtianista
Näin se hoituu
Valmista ensin chutney. Laita kaikki ainekset kattilaan, ja keitä kasaan noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.
Ruskista broilerin fileet molemmin puolin pannulla ½ rkl öljyssä. Kypsennä loppuun uunissa 180 asteessa 20–25 minuuttia. Mausta kantarellit lopulla öljyllä, rosmariinilla, valkosipulilla ja suolalla. Grillaa kantarellit ja viikunat niin, että ne saavat väriä.
Tarjoile broileri chutneyn, kantarellien ja viikunoiden kanssa.