Salaattikääröt thaibasilika-sitruunaruohokanasta
4
Henkeä
70 min

Salaattikääröt thaibasilika-sitruunaruohokanasta

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Paistileike Thaibasilika-Sitruunaruoho 460g

12 lehteä gem-salaattia

Pikkelöity paprika:

2 rkl omenaviinietikkaa

1/2 dl sokeria

1 dl lämmintä vettä

1/2 punainen paprika viipaloituna

1/2 keltainen paprika viipaloituna

Soija-seesamimajoneesi:

1 dl majoneesi

1 rkl soijakastiketta

1 tl seesamiöljyä

1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä (mustia ja valkoisia)

Tarjoiluun:

srirachaa

paahdettuja seesaminsiemeniä (mustia ja valkoisia)

paahdettuja cashewpähkinöitä

tuoretta korianteria

Näin se hoituu

Thaibasilikalla ja sitruunaruoholla maustetut Jyväbroilerin reisipaistit ovat erinomainen raaka-aine salaatinlehdistä valmistettaviin ssäm-kääröihin, joista syntyy helppo kesäinen buffet. Lisukkeita on helppo varioida oman maun mukaan, mutta erilaiset pikkelit, jokin mausteinen majoneesipohjainen kastike ja rapeutta tuovat pähkinät kuuluvat usein asiaan. Tulisuuden määrää voit säädellä srirachalla, jota jokainen voi laittaa omaan salaattikääröönsä makunsa mukaan.

Sekoita omenaviinietikka, sokeri ja vesi keskenään kunnes sokeri on sulanut. Lisää paprikat liemeen marinoitumaan vähintään tunniksi.

Sekoita majoneesin ainekset keskenään.

Grillaa broilerin paistileikkeet kypsiksi, noin 10 minuuttia per puoli.

Erottele salaatinlehdet ja pese. Laita pikkelöidyt paprikat, soija-seesamimajoneesi, sriracha, seesaminsiemenet, cashewpähkinät ja korianteri kulhoihin. Viipaloi broilerit ja tarjoile buffet-tyyliin.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut