Saltimbocca Full Chicken
4
Henkeä
30 min

Saltimbocca Full Chicken

Raaka-aineet

1 rasia Jyväbroiler 640g Naturelli Broilerin Filee

1 tl suolaa

0,5 tl valkopippuria myllystä

4 kpl salvian lehteä

1 pkt Jyväbroiler 120g Broileripekoni

1 rkl öljyä

Näin se hoituu

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kokkausta.

Kuivaa broilerinfileiden pinta talouspaperilla ja mausta fileet suolalla ja valkopippurilla. Aseta kunkin fileen päälle salvian lehti ja kääri filee sitten broileripekoniin.

Kuumenna öljy paistinpannulla ja aseta fileet pannulle pekonin sauma alaspäin. Paista kohtalaisella lämmöllä kunnes pekoniin ja fileeseen on tullut kaunis väri ja pekoni on paistunut kiinni. Käännä, ja paista kaunis väri myös toiselle puolelle.

Loppukypsennä fileitä 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes haarukalla pistettäessä ulos tuleva lihasneste on kirkasta. Tarjoile esimerkiksi vihersalaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut