Sipuli-bbq-hodarit
4
Henkeä

Sipuli-bbq-hodarit

Raaka-aineet

Bbq-kastike:

2 dl ketsuppia

1,5 rkl valkoviinietikkaa

0,25 dl sokeria

1 kpl yksikyntinen valkosipuli

0,5 rkl Worchestershire-kastiketta

1 tl chilikastiketta (esim. Tabascoa)

1 dl kolajuomaa (ei light-versiota)

1 rkl öljyä

paprikajauhetta

suolaa

Coleslaw:

0,5 kpl varhaiskaali

1 kpl porkkana

1 tl valkoviinietikkaa

200 g majoneesia

sokeria

mustapippuria myllystä

suolaa

Lisäksi:

1 pkt Jyväbroiler Mustapippuri-merisuola Broilerinakki 240g

4 kpl hodarisämpylää

paahdettua sipulia

Näin se hoituu

Valmista ensin bbq-kastike. Pilko valkosipuli ja kuullota sitä kattilan pohjalla öljyssä. Lisää kaikki loput kastikkeen ainekset kattilaan ja anna kastikkeen kiehua kokoon noin 20 minuuttia. Soseuta ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita. Anna kastikkeen jäähtyä.

Coleslawn voit tehdä sillä aikaa kun BBQ-kastike kiehuu kokoon. Kuori porkkana ja irrota kaalista uloimmat lehdet ja kova kanta. Pilko tai raasta kaali ja porkkana pienemmäksi. Sekoita keskenään majoneesi, valkoviinietikka, sokeri, mustapippuri ja suola ja sekoita kastike sitten kaalin ja porkkanan sekaan. Tarkista maku.

Grillaa makkarat ja lämmitä grillissä hodarisämpylät. Laita sämpylän väliin bbq-kastiketta, grillattu makkara, coleslawta ja paahdettua sipulia.

Vinkki: Kokoa hurmaava hodaribuffet Juusto-ananashodareista, sipuli-bbq-hodareista, avocado-pekonihodareista ja Kreikkalaisista hodareista.


Reseptin on Jyväbroilerille kehittänyt Tasty Travelissimo -blogin Martina (http://www.rantapallo.fi/tastytravelissimo)

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut