
Sitruunainen Jyväbroiler-ruusukaalipasta
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390g
rypsiöljyä
200 g ruusukaaleja puolitettuina
suolaa
mustapippuria myllystä
150 g rigatonipastaa
2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kpl pieni purjo renkaina
1 dl kuivaa valkoviiniä
1 kpl sitruunan kuoriraasteena sekä mehu
50 g parmesaania raasteena
Näin se hoituu
Paahda ruusukaalin puolikkaat pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla, ja siirrä sivuun odottamaan.
Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.
Kuullota valkosipulia ja purjoa hetki pannulla, ja lisää joukkoon valkoviini ja ruusukaalit. Kiehauta, lisää joukkoon hieman pastan keitinvettä ja keitä hetki kasaan. Lisää valutettu pasta, sekä sitruunan mehu ja suurin osa sitruunan kuoresta.
Leikkaa broilerinfileet viipaleiksi, asettele annoksen päälle ja viimeistele raastetulla parmesaanilla ja lopulla sitruunankuoriraasteella.