Sitruunainen Jyväbroiler-ruusukaalipasta
2
Henkeä
30 min

Sitruunainen Jyväbroiler-ruusukaalipasta

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390g

rypsiöljyä

200 g ruusukaaleja puolitettuina

suolaa

mustapippuria myllystä

150 g rigatonipastaa

2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 kpl pieni purjo renkaina

1 dl kuivaa valkoviiniä

1 kpl sitruunan kuoriraasteena sekä mehu

50 g parmesaania raasteena

Näin se hoituu

Paista broilerifileisiin kauniit pinnat öljytyllä pannulla. Kypsennä loppuun uunissa.

Paahda ruusukaalin puolikkaat pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla, ja siirrä sivuun odottamaan.

Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.

Kuullota valkosipulia ja purjoa hetki pannulla, ja lisää joukkoon valkoviini ja ruusukaalit. Kiehauta, lisää joukkoon hieman pastan keitinvettä ja keitä hetki kasaan. Lisää valutettu pasta, sekä sitruunan mehu ja suurin osa sitruunan kuoresta.

Leikkaa broilerinfileet viipaleiksi, asettele annoksen päälle ja viimeistele raastetulla parmesaanilla ja lopulla sitruunankuoriraasteella.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut