Sitruunakana
2
Henkeä
20 min

Sitruunakana

Raaka-aineet

1 rasia Jyväbroiler 360g Naturelli Broilerin Perhosfilee

1 kpl (luomu)sitruuna

1 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria myllystä

1 rkl öljyä

1 rkl voita

1 kpl rosmariinin oksa

1 kpl salvian oksa

2 kpl timjamin oksaa

1 rkl hienonnettua persiljaa

1 rasia puolikuivattuja tomaatteja (esim. Ridderheims Pomamore Basilika & Parmesan)

Näin se hoituu

Ota perhosfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kokkausta.

Pese sitruuna leikkaa se viipaleiksi. Kuivaa perhosfileet talouspaperilla ja mausta ne sisältä suolalla ja pippurilla. Täytä fileetaskut sitruunaviipaleilla.

Kuumenna öljy ja voi pannulla. Lisää pannulle yrtit ja perhosfileet ja paista fileisiin kaunis väri. Loppukypsennä fileitä 180-asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia, tai kunnes haarukalla pistettäessä ulos tuleva lihasneste on kirkasta. Tarjoile basilika-parmesaanimarinoitujen puolikuivattujen tomaattien ja esimerkiksi lohkoperunoiden kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut