
Spaghetti carbonara kanasta
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broileripekoni 120g
1 rkl oliiviöljyä
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
3 kpl keltuaista
50 g pecorinoa raastettuna
250 g tuorepastaa
suolaa
mustapippuria myllystä
Näin se hoituu
Ruskista broileripekoni oliiviöljyssä pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi.
Sekoita keltuaiset juustoraasteen joukkoon. Keitä pasta al denteksi suolalla maustetussa vedessä, valuta ja säästä keitinvesi.
Lisää pasta pannulle ja sekoita hyvin. Ota pannu pois liedeltä ja sekoita joukkoon tilkka keitinvettä sekä pecorino-keltuaisseos. Lisää joukkoon vielä keitinvettä niin, että saat samettisen lopputuloksen. Viimeistele carbonara rouhitulla mustapippurilla.