Spaghetti carbonara kanasta
2
Henkeä
30 min

Spaghetti carbonara kanasta

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broileripekoni 120g

1 rkl oliiviöljyä

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

3 kpl keltuaista

50 g pecorinoa raastettuna

250 g tuorepastaa

suolaa

mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Herkullinen, hieman kevyempi versio yhdestä maailman rakastetuimmasta pasta-annoksesta, pasta carbonarasta, syntyy broileripekonista. Kastike pyöräytetään klassiseen tapaan keltuaisista, lampaanmaidosta valmistetusta pecorino-juustosta ja pastan keitinvedestä. Suosittelemme käyttämään carbonarassa nimenomaan tuorepastaa, jotta pastan maku ja koosumus ovat annokselle optimaaliset.

Ruskista broileripekoni oliiviöljyssä pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi.

Sekoita keltuaiset juustoraasteen joukkoon. Keitä pasta al denteksi suolalla maustetussa vedessä, valuta ja säästä keitinvesi.

Lisää pasta pannulle ja sekoita hyvin. Ota pannu pois liedeltä ja sekoita joukkoon tilkka keitinvettä sekä pecorino-keltuaisseos. Lisää joukkoon vielä keitinvettä niin, että saat samettisen lopputuloksen. Viimeistele carbonara rouhitulla mustapippurilla.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut