
Tomaatti-persiljakanaa, fetapolentaa ja tomaatti-kevätsipulisalaattia
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Tomaatti-Persilja 350g
Tomaatti-sipulisalaatti:
4 kypsää tomaattia kuutioituna
1 sipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 kevätsipulin vartta hienonnettuna
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Polenta:
1 dl kasvislientä
2 dl polentaa
1/2 sitruunan mehu
suolaa
100 g fetajuustoa murusteltuna
Näin se hoituu
Sekoita kaikki tomaatti-sipulisalaatin ainekset keskenään ja jätä se maustumaan huoneenlämpöön.
Paista fileesuikaleet kypsiksi öljytyllä pannulla.
Kiehauta kasvisliemi. Lisää joukkoon polenta ja sitruunan mehu. Kypsennä polenta puuromaiseksi miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen. Lisää pieni ripaus suolaa ja feta.