Tomaatti-persiljakanaa, fetapolentaa ja tomaatti-kevätsipulisalaattia
2
Henkeä
30 min

Tomaatti-persiljakanaa, fetapolentaa ja tomaatti-kevätsipulisalaattia

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Tomaatti-Persilja 350g

Tomaatti-sipulisalaatti:

4 kypsää tomaattia kuutioituna

1 sipuli hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

2 kevätsipulin vartta hienonnettuna

1/2 dl oliiviöljyä

2 rkl valkoviinietikkaa

1 tl sokeria

1/2 tl suolaa

mustapippuria myllystä

Polenta:

1 dl kasvislientä

2 dl polentaa

1/2 sitruunan mehu

suolaa

100 g fetajuustoa murusteltuna

Näin se hoituu

Tomaatti-kevätsipulisalaatti on raikas lisäke kanalle. Paistettujen, isojen fileesuikaleiden kanssa tarjotaan lisäksi fetajuustolla maustettua polentaa.

Sekoita kaikki tomaatti-sipulisalaatin ainekset keskenään ja jätä se maustumaan huoneenlämpöön.

Paista fileesuikaleet kypsiksi öljytyllä pannulla.

Kiehauta kasvisliemi. Lisää joukkoon polenta ja sitruunan mehu. Kypsennä polenta puuromaiseksi miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen. Lisää pieni ripaus suolaa ja feta.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut