Uunissa paahdettu kirsikkatomaatti-kanakastike ja gnocchit
2
Henkeä
30 min

Uunissa paahdettu kirsikkatomaatti-kanakastike ja gnocchit

Raaka-aineet

öljyä

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Tomaatti-Persilja 350g

1 prk kirsikkatomaattisäilykettä tai tomaattimurskaa (400 g)

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 rkl valkoviinietikkaa (tai muuta etikkaa maun mukaan)

2 rkl tuoretta tai 1 tl kuivattua timjamia

1 kpl pallo mozzarellaa

300 g gnoccheja

ripaus suolaa

Näin se hoituu

Tämä ihana kanakastike valmistuu superhelposti uunissa. Lisäät vain kaikki kastikkeen aineet uunivuokaan – siinä kaikki! Lisukkeena maistuvat paistetut perunagnocchit.

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita fileesuikaleet vuokaan. Kaada päälle tomaattisäilyke ja lisää mausteet. Revi mozzarella paloiksi ja lisää vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia, kunnes kana on kypsää.

Paista gnocchit öljytyllä pannulla ja mausta ripauksella suolaa. Kumoa gnocchit vuokaan ja viimeistele halutessasi vielä yrteillä.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut