
Vaahterasiirapilla glaseerattua halsteribroileria
Raaka-aineet
2 valkosipulia hienonnettuna
2 rkl tomaattipyreetä
1 rkl oliiviöljyä
1 dl vaahterasiirappia
3 rkl soijakastiketta
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl suolaa
1 pkt Jyväbroiler Savuinen Chili-paprika Halsteribroileri n. 1,3 kg
Tulisempaan versioon:
1 rkl srirachakastiketta
1 rkl chipotletahnaa
Näin se hoituu
Kuullota valkosipulia ja tomaattipyreetä oliiviöljyssä kattilassa. Lisää joukkoon vaahterasiirappi, soija, etikka ja suola (sekä mahdolliset tulisuuslisät). Anna kastikkeen kiehahtaa. Valele broileri kastikkeella. Paahda broileria 175-asteisessa grillissä halsterissa tai ilman välillä käännellen noin tunnin ajan. Sivele lisää kastiketta broilerin pintaan muutaman kerran paiston aikana. Voit paistaa broilerin grillin sijaan myös uunissa.
Glaseerauskastikkeesta saat tulisempaa lisäämällä siihen ruokalusikallisen srirachaa ja vielä tulisempaa lisäämällä srirachan lisäksi chipotletahnaa.