Vohvelit basilika-sitruunaruohokanalla
4
Henkeä
60 min

Vohvelit basilika-sitruunaruohokanalla

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g

öljyä

200 g halloumijuustoa kuutioina

1 pss salaattia revittynä

2 paprikaa siivutettuna

1 ruukku korianteria hienonnettuna

Vohvelitaikina:

4 dl maitoa

3 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoja

1/2 tl suolaa

Chipotle-kastike:

1 prk ranskankermaa

chipotle-kastiketta

Näin se hoituu

Valmiiksi maustetuista kanasuikaleista valmistat helpon suolaisen täytteen vohveleille. Lisukkeiksi sopivat raikas salaatti, paistettu halloumi ja potkua annokseen tuova chipotle-kastike.

Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä.

Valmista vohvelitaikina sekoittamalla osa maidosta kananmunien joukkoon. Lisää jauhot ja leivinjauhe vähitellen. Sekoita tasaiseksi ja lisää loput maidot. Mausta suolalla ja anna tekeytyä hetki ennen vohvelien paistamista.

Sekoita ranskankerman joukkoon chipotle-kastiketta tulisuusmieltymyksesi mukaan

Paista vohvelit öljytyllä vohveliraudalla.

Paista fileesuikaleet kypsäksi öljytyllä pannulla. Siirrä suikaleet sivuun. Lisää pannulle tilkka öljyä ja paista halloumikuutiot nopeasti.

Kokoa vohvelien sisälle fileesuikaleita, halloumia, salaattia, paprikaa, korianteria ja chipotle-kastiketta.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut