
Waldorfin salaatti Jyväbroilerin tapaan
Raaka-aineet
2 kpl varsisellerinvartta
3 dl viinirypäleitä
1 pkt Jyväbroiler Suomalainen Kylmäsavubroileri 100g
0,5 dl kermaviiliä
0,5 dl majoneesia
1-2 rkl sitruunanmehua
muutamaa erilaista, rapeaa salaattilaatua
2 rkl vaaleaa balsamicoa
1 dl pekaanipähkinöitä
0,5 kpl granaattiomenan siemenet
Näin se hoituu
Sekoita kastike kermaviilistä, majoneesista ja sitruunamehusta. Lisää selleriviipaleet, viinirypäleen puolikkaat ja kylmäsavubroileriviipaleet joukkoon.
Revi salaatit pienemmäksi toisessa kulhossa. Mausta salaatti balsamicollaa, suolalla ja mustapippurilla.
Paahda pekaanipähkinät ja rouhi niitä hiukan pienemmäksi. Sekoita pähkinät kylmäsavubroilertäytteeseen.
Kokoa salaatti asettamalla salaatinlehdet lautasen pohjalle ja levittämällä päälle kylmäsavubroilertäytettä. Koristele annos lopuksi granaattiomenan siemenillä.