Kurpitsa-broileripekonisalaatti
4
Henkeä

Kurpitsa-broileripekonisalaatti

Raaka-aineet

500 g myskikurpitsaa

1-2 rkl oliiviöljyä

suolaa

1 pkt Jyväbroiler 120g Broileripekoni

1 pss tuoretta babypinaattia

1-1,5 dl saksanpähkinöitä

0,5 dl kuivattuja karpaloita

Kastike:

3 rkl oliiviöljyä

2 rkl valkoviinietikkaa

0,5 tl suolaa

2 tl hunajaa tai sokeria

Näin se hoituu

Leikkaa myskikurpitsa suupaloiksi. Huiski päälle öljyä ja mausta suolalla. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, eli kunnes kurpitsa on saanut selvästi väriä ja on liki kypsää. Paista kurpitsan paahtuessa pekoni rapeaksi, ja sekoita kastike jääkaappiin maustumaan.

Levitä pinaatit vadille. Lisää pinaattipedille kurpitsat, murusteltu pekoni, saksanpähkinät ja kuivatut karpalot. Maista kastiketta ja säädä tarvittaessa sen suolaisuus ja makeus omaan makuusi sopivaksi. Kaada salaatin päälle tai tarjoa erikseen.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut