Maalaissalaatti rosmariini-karpalobroilerilla
4
Henkeä
70 min

Maalaissalaatti rosmariini-karpalobroilerilla

Raaka-aineet

100 g kirsikkatomaatteja

oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

2 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390g

1 pkt Jyväbroiler Broileripekoni 120g

4 kpl kananmunaa

100 g juustoa (esim. Brie- tai kermajuustoa)

200 g romainesalaattia

salaatinkastiketta

Näin se hoituu

Valmista ensin paahdetut tomaatit. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja asettele ne uunivuokaan leikkuupinta ylöspäin. Pirskottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Anna tomaattien jäähtyä hetki huoneenlämmössä.

Paista broilerifileet mehukkaan kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista pekonit pannulla rapeiksi ja keitä kananmunat.

Leikkaa kananmunat puoliksi ja juusto reiluiksi paloiksi. Revi salaatti tarjoiluvadille, lisää joukkoon tomaatit, pekonit, kananmunat ja juusto. Leikkaa broilerinfileet viipaleiksi ja asettele viipaleet salaatin päälle. Viimeistele mieleiselläsi salaatinkastikkeella ja tarjoile.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut