
Maalaissalaatti rosmariini-karpalobroilerilla
Raaka-aineet
100 g kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
2 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390g
1 pkt Jyväbroiler Broileripekoni 120g
4 kpl kananmunaa
100 g juustoa (esim. Brie- tai kermajuustoa)
200 g romainesalaattia
salaatinkastiketta
Näin se hoituu
Paista broilerifileet mehukkaan kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista pekonit pannulla rapeiksi ja keitä kananmunat.
Leikkaa kananmunat puoliksi ja juusto reiluiksi paloiksi. Revi salaatti tarjoiluvadille, lisää joukkoon tomaatit, pekonit, kananmunat ja juusto. Leikkaa broilerinfileet viipaleiksi ja asettele viipaleet salaatin päälle. Viimeistele mieleiselläsi salaatinkastikkeella ja tarjoile.