
Tacopiirakka kylmäsavubroilerilla
Raaka-aineet
Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
100 g voita
3 rkl maitorahkaa (tai hieman vettä)
Täyte:
1 pkt Jyväbroiler 100g Suomalainen Kylmäsavubroileri
200 g tomaattisalsaa
150 g ranskankermaa
1,5 dl cheddarjuustoraastetta
Viimeistelyyn:
avokadoa viipaleina
korianteria hienonnettuna
kirsikkatomaatteja
Näin se hoituu
Painele pohja piirakkavuoan pohjalle ja paina haarukalla reikiä pohjaan. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia eli kunnes se on liki kypsä. Täytä pohja hienonnetulla kylmäsavubroilerilla. Kaada päälle salsa ja ranskankerma. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista vielä noin 15 minuuttia eli kunnes juusto on saanut kauniin värin. Viimeistele piirakka avokadolla, korianterilla ja kirsikkatomaateilla.