Tacopiirakka kylmäsavubroilerilla
6
Henkeä
45 min

Tacopiirakka kylmäsavubroilerilla

Raaka-aineet

Pohja:

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

100 g voita

3 rkl maitorahkaa (tai hieman vettä)

Täyte:

1 pkt Jyväbroiler 100g Suomalainen Kylmäsavubroileri

200 g tomaattisalsaa

150 g ranskankermaa

1,5 dl cheddarjuustoraastetta

Viimeistelyyn:

avokadoa viipaleina

korianteria hienonnettuna

kirsikkatomaatteja

Näin se hoituu

Sekoita pohjan kuivat aineet ja nypi joukkoon voi. Sekoita taikinaan rahka ja työstä nopeasti tasaiseksi. Anna levätä hetki jääkaapissa. Voit tehdä pohjan halutessasi jääkaappiin jo hyvissä ajoin.

Painele pohja piirakkavuoan pohjalle ja paina haarukalla reikiä pohjaan. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia eli kunnes se on liki kypsä. Täytä pohja hienonnetulla kylmäsavubroilerilla. Kaada päälle salsa ja ranskankerma. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista vielä noin 15 minuuttia eli kunnes juusto on saanut kauniin värin. Viimeistele piirakka avokadolla, korianterilla ja kirsikkatomaateilla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut