
Tomaattikanaa ja vuohenjuustomoussea sydänsalaattikääreessä
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Basilika-Tomaatti 380g
200 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
4 rkl tummaa balsamietikkaa
1 rkl sokeria
suolaa
mustapippuria myllystä
150 g pehmeää vuohenjuustoa
3 rkl majoneesia
tilkka öljyä
2 kpl kokonaista sydänsalaattia
sormisuolaa
tuoretta basilikaa
Näin se hoituu
Ota fileepihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsentämistä.
Huuhtele tomaatit ja leikkaa ne puoliksi. Aseta tomaatit uunivuokaan ja ripottele päälle balsamietikka, sokeri, suola ja pippuri. Paista uunissa 200 asteessa 10-15 min.
Sekoita vuohenjuustosta ja majoneesista tasainen massa.
Paista fileepihvit kypsiksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä.
Revi sydänsalaatista kokonaisia lehtiä ja pese ne kylmällä vedellä.
Aseta vuohenjuustomoussea salaatinlehtien pohjalle. Leikkaa broilerista viipaleita ja aseta yksi viipale jokaiselle salaatinlehdelle. Lisää balsamico-kirsikkatomaatit kanaviipaleiden päälle. Viimeistele sormisuolalla ja basilikanlehdillä.