Tomaattikanaa ja vuohenjuustomoussea sydänsalaattikääreessä
4
Henkeä
30 min

Tomaattikanaa ja vuohenjuustomoussea sydänsalaattikääreessä

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Basilika-Tomaatti 380g

200 g erivärisiä kirsikkatomaatteja

4 rkl tummaa balsamietikkaa

1 rkl sokeria

suolaa

mustapippuria myllystä

150 g pehmeää vuohenjuustoa

3 rkl majoneesia

tilkka öljyä

2 kpl kokonaista sydänsalaattia

sormisuolaa

tuoretta basilikaa

Näin se hoituu

Täytetyt sydänsalaatit maistuvat vappubrunssilla tai vaikka sormisyötävänä television äärellä. Suolainen vuohenjuusto ja makea balsamico-tomaatti täydentävät basilikalla ja tomaatilla maustetun Jyväbroilerin fileen makua.

Ota fileepihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsentämistä.

Huuhtele tomaatit ja leikkaa ne puoliksi. Aseta tomaatit uunivuokaan ja ripottele päälle balsamietikka, sokeri, suola ja pippuri. Paista uunissa 200 asteessa 10-15 min.

Sekoita vuohenjuustosta ja majoneesista tasainen massa.

Paista fileepihvit kypsiksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä.

Revi sydänsalaatista kokonaisia lehtiä ja pese ne kylmällä vedellä.

Aseta vuohenjuustomoussea salaatinlehtien pohjalle. Leikkaa broilerista viipaleita ja aseta yksi viipale jokaiselle salaatinlehdelle. Lisää balsamico-kirsikkatomaatit kanaviipaleiden päälle. Viimeistele sormisuolalla ja basilikanlehdillä.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut