Vuohenjuustomoussea ja tomaattibroileria sydänsalaattikääreessä
4
Henkeä
30 min

Vuohenjuustomoussea ja tomaattibroileria sydänsalaattikääreessä

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Basilika-Tomaatti 450g

200 g erivärisiä kirsikkatomaatteja

4 rkl tummaa balsamietikkaa

1 rkl sokeria

suolaa

mustapippuria myllystä

150 g pehmeää vuohenjuustoa

3 rkl majoneesia

tilkka öljyä

2 kpl kokonaista sydänsalaattia

sormisuolaa

tuoretta basilikaa

Näin se hoituu

Täytetyt sydänsalaatit ovat täydellinen lisä uudenvuoden cocktailkutsuille tai vaikka sormisyötäväksi television ääreen. Jyväbroilerin valmiiksi maustetut fileepihvit valmistuvat nopeasti pannulla. Suolainen vuohenjuusto ja makea balsamico-tomaatti täydentävät Jyväbroilerin makua.

Ota fileepihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsentämistä.

Huuhtele tomaatit ja leikkaa ne puoliksi. Aseta tomaatit uunivuokaan ja ripottele päälle balsamietikka, sokeri, suola ja pippuri. Paista uunissa 200 asteessa 10-15 min.

Sekoita vuohenjuustosta ja majoneesista tasainen massa.

Paista fileepihvit kypsiksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä.

Revi sydänsalaatista kokonaisia lehtiä ja pese ne kylmällä vedellä.

Aseta vuohenjuustomoussea salaatinlehtien pohjalle. Leikkaa broilerista viipaleita ja aseta yksi viipale jokaiselle salaatinlehdelle. Lisää balsamico-kirsikkatomaatit kanaviipaleiden päälle. Viimeistele sormisuolalla ja basilikanlehdillä.

Näillä Jyväbroiler-tuotteilla onnistut