Jyväbroiler 370g Broilerin Filee & Yrttiöljy Pesto

Jyväbroiler Broilerin Filee & Yrttiöljy Pesto 370g

Jyväbroiler filee erillisellä yrttiöljy pesto -kastikkeella sopii erillaisten lisukkeiden kaveriksi. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Kana on erinomainen grilliherkku ja toimii yhteen hyvin esimerkiksi paahdettujen kasvisten kanssa tarjoiltuna. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 6407830037963

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 426,0 kJ
Energia 101,0 kcal
Rasva 2,5 g
josta tyydyttynyttä 0,6 g
Hiilihydraatit 0,3 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,1 g
Proteiini 19,0 g
Suola 0,79 g

Valmistusohje

UUNI: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 180 °C. Ruskista fileet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kummaltakin puolelta. Siirrä fileet uunivuokaan ja uuniin. Paista n. 20 - 25 min kunnes sisälämpötila on +75 °C. Sivele pussin sisältö fileen päälle ja anna maustua hetki jälkilämmöllä.
PANNU: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2-4 min välillä kääntäen, laske pannun lämpötila miedolle lämmölle ja jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia kunnes sisälämpötila on +75°C. Sivele pussin sisältö fileen päälle ja anna maustua hetki jälkilämmöllä. VINKKI: Ripottele maustetun fileen päälle pinjansiemeniä ja parmesaanijuustoa, anna gratinoitua grillivastuksen alla hetki uunissa.

Säilytysohje

alle +6 °C

Reseptit ja vinkit

Samankaltaisia tuotteita