

Jyväbroiler Broilerin Filee Katajanmarja-vadelma 390g
Jyväbroiler filee katajanmarja-vadelma on trendikkäästi pohjolan mauilla pintamaustettu broilerin filee. Valmistat katajanmarja-vadelma maustetut broilerin fileet helpoiten joko pannulla tai uunissa, kunnes sisälämpötila on 75 astetta. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
broilerinfilee (89 %), vesi, jodioitu suola, vadelma (0,3 %), katajanmarja (0,3 %), mausteet, sokeri, maltodekstriini, sitruunajauhe, aromit. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
394 kJ
Energia
93 kcal
Rasva
1,1 g
josta tyydyttynyttä
0,3 g
Hiilihydraatit
1 g
josta sokeria
0,4 g
Ravintokuitu
0,1 g
Proteiini
20 g
Suola
1 g
Valmistusohje
UUNI: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 180 °C. Ruskista fileet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kummaltakin puolelta. Siirrä fileet uunivuokaan ja uuniin. Paista n. 20 - 25 min kunnes sisälämpötila on +75 °C.
PANNU: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2-4 min välillä kääntäen, laske pannun lämpötila miedolle lämmölle ja jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia kunnes sisälämpötila on +75 °C
PANNU: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2-4 min välillä kääntäen, laske pannun lämpötila miedolle lämmölle ja jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia kunnes sisälämpötila on +75 °C
Säilytys
alle +6 °C
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407830037659