Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Paahteinen Paprika 380g

'Jyväbroiler Fileepihvi Paahteinen Paprika on herkullinen ja helppo valmistaa. Täydellisten broilerin fileepihvien valmistamiseen uunissa tarvitset vain uunivuoan, öljyä tai voita ja mausteita. Broilerin fileepihviestä saa erinomaista myös grillissä tai pannulla paistamalla. Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75 °C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Sydänmerkki Hyvää Suomesta -merkki L G

Ainesosat

broilerin filee (85 %), vesi, mausteet (mm. paahdettu paprika, hunaja, chipotle, basilika, oregano), punainen paprika (2 %), rapsiöljy, suola, sitruuna, tomaattipyre, maniokki- ja perunatärkkelys, sitruunakuitu, sitruunamehu, maltodekstriini. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 419 kJ
Energia 99 kcal
Rasva 2,2 g
josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatit 0,8 g
josta sokeria 0,6 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 19 g
Suola 0,73 g

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.

Säilytys

alle +6 °C

Tuotekoodit ja tilaustiedot

EAN-koodi: 6407830038281

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Reseptit ja vinkit