Jyväbroiler Yrtti-Pippurimaustettu Kokonainen Broileri n1,4kg
Yrtti-pippurimaustettu kokonainen Jyväbroiler on suomalaista broilerinlihaa. Kokonainen kana valmistuu uunissa. Valmiiksi pintamaustettu kokonainen broileri on erinomainen valinta täytetyn kokonaisen broilerin valmistamiseen. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
L
G
Ainesosat
kokonainen broileri (90 %), vesi, jodioitu suola, mausteet (paprika, mustapippuri, persilja, valkopippuri, valkosipuli), sokeri, aromit, sitruunajauhe. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
677 kJ
Energia
162 kcal
Rasva
11 g
josta tyydyttynyttä
2,9 g
Hiilihydraatit
0,7 g
josta sokeria
0,5 g
Ravintokuitu
0,2 g
Proteiini
16 g
Suola
1,1 g
Valmistusohje
Ota broileri huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni ensin 175 asteeseen. Poista broileri pakkauksesta ja aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa +175 °C:ssa n. 1 ½ h, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75 °C. Paistonkestävä sidontanaru poistettava ennen ruokailua
Säilytys
alle +6 °C
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 2378075200006