Paprikakanaa, tomaattipilahvia ja vaahdotettua fetaa

Työaika Kokonaisaika 1 t
3 annosta

Täyteläisen tomaattinen tomaattipilahvi sisältää runsaasti värikkäitä kirsikkatomaatteja ja se keitetään tomaattimehuun. Paahteisella paprikalla maustetun kanafileen kanssa tarjotaan lisäksi ihanan kuohkeaa vaahdotettua fetaa.

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Paahteinen Paprika 380g

Tomaattipilahvi:

1 sipuli hienonnettuna

2 rkl öljyä

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

2 dl pitkäjyväistä riisiä

6 dl tomaattimehua

2 dl vettä

400 g erivärisiä kirsikkatomaatteja

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1/2 ruukku tuoretta minttua hienonnettuna

Vaahdotettu feta:

200 g fetaa murennettuna

100 g maustamatonta tuorejuustoa

1 dl smetanaa

1/2 limen mehu

1/2 tl mustapippuria

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä.

 

Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä noin 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C.

 

Kuullota sipuli öljyssä kattilassa. Lisää valkosipuli ja riisi, kuullota hetki. Lisää nesteet ja hauduta riisi kypsäksi. Lisää kirsikkatomaatit, mausteet sekä minttu ja anna tomaattipilahvin vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

 

Vaahdota feta voimakkaasti yleiskoneessa tai sähkövatkaimella tuorejuuston ja smetanan kanssa. Mausta vaahdotettu feta limemehulla ja mustapippurilla.

 

Tarjoile fileet tomaattipilahvin ja vaahdotetun fetan kera.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut