Pesto-kanapelti

Työaika Kokonaisaika 40 min
3 annosta

Yhden pellin kanaherkku saa makua pestosta. Helpoimmalla pääsee käyttämällä valmista pestoa, mutta kotitekoinen toimii reseptissä tietystikin myös. Jyväbroilerin maustamattomien fileiden kanssa sopivia kasviksia ovat esimerkiksi bataatti, parsakaali, paprika ja kirsikkatomaatti, mutta voit toki myös varioida kasviksia sen mukaan mitä kaapistasi löytyy. Pidempään kypsyvät kasvikset kannattaa kuitenkin laittaa uuniin jo ennen kananfileitä.

12484_nelio.png

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Naturelli 320g

1 kuutioitu pieni bataatti

1 pilkottu parsakaali

1 pilkottu paprika

250 g kirsikkatomaatteja

150 g valmista pestoa

suolaa ja mustapippuria

Sitruunajogurtti:

2 dl turkkilaista jogurttia

2 rkl sitruunamehua

suolaa ja mustapippuria

1 rkl hunajaa

tuoretta basilikaa

suolaa ja mustapippuria

Koristeluun:

tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Sekoita kasvikset, kananfileet ja pesto isossa kulhossa ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

 

Levitä uunipellille niin, että fileet jäävät päällimmäisiksi.

 

Kypsennä 200-asteissa uunissa, kunnes fileet ovat läpikypsiä ja bataatit pehmeitä (noin 20 minuuttia).

 

Sekoita sitruunajogurtin ainekset keskenään.

 

Tarjoile pesto-kanapelti sitruunajogurtin kanssa tuoreella basilikalla koristeltuna.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut