Yrtti-pippurimaustettu kokonainen Jyväbroiler ja couscous-salaatti

Työaika Kokonaisaika
2 annosta

Tällä ohjeella valmistuu herkullinen yrtti-pippurimaistettu Jyväbroiler couscous-salaatti.

Kansikuva.jpeg

Raaka-aineet

1 kpl Jyväbroiler Yrtti-Pippurimaustettu Kokonainen Broileri n1,4kg

2 dl couscousia

2 dl vettä

1 tl suolaa

50 g pinjansiemeniä

250 g miniluumutomaatteja

1 kpl punasipuli

puntti korianteria

2 kpl limen mehu

Valmistusohje

Valmista broileri pakkauksen ohjeen mukaan ottamalla broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Poista broileri pakkauksesta ja paista paistonkestävässä astiassa uunin keskiosassa +175 °C:ssa n. 1,5h, kunnes sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75 °C. 

 

Kiehauta vesi kattilassa, lisää joukkoon suola ja couscous, sekoita ja anna hautua kannen alla noin 6 min. Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla, kunnes siemenet saavat kauniin värin.   

 

Hienonna punasipuli, miniluumutomaatit ja korianteri. Sekoita kulhossa couscous, pinjansiemenet, miniluumutomaatit, punasipuli ja korianteri, mausta limen mehulla. Broilerin paistolientä voi hyödyntää myös salaatin joukkoon tuomaan lisämakua. 

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit