Yrtti-pippurimaustettu kokonainen Jyväbroiler ja couscous-salaatti
Tällä ohjeella valmistuu herkullinen yrtti-pippurimaistettu Jyväbroiler couscous-salaatti.


Raaka-aineet
1 kpl Jyväbroiler Yrtti-Pippurimaustettu Kokonainen Broileri n1,4kg
2 dl couscousia
2 dl vettä
1 tl suolaa
50 g pinjansiemeniä
250 g miniluumutomaatteja
1 kpl punasipuli
puntti korianteria
2 kpl limen mehu
Valmistusohje
Valmista broileri pakkauksen ohjeen mukaan ottamalla broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Poista broileri pakkauksesta ja paista paistonkestävässä astiassa uunin keskiosassa +175 °C:ssa n. 1,5h, kunnes sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75 °C.
Kiehauta vesi kattilassa, lisää joukkoon suola ja couscous, sekoita ja anna hautua kannen alla noin 6 min. Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla, kunnes siemenet saavat kauniin värin.
Hienonna punasipuli, miniluumutomaatit ja korianteri. Sekoita kulhossa couscous, pinjansiemenet, miniluumutomaatit, punasipuli ja korianteri, mausta limen mehulla. Broilerin paistolientä voi hyödyntää myös salaatin joukkoon tuomaan lisämakua.